Spring naar hoofdtekst

Bestelformulier

Onderscheiding

Download hier de flyer voor meer informatie, of bekijk de foto reportage.

Mocht u de voorkeur geven aan een traditionele aanvraag op papier, dan vindt u hier een formulier dat u kunt afdrukken, invullen en opsturen.

  • Alle met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
  • Aangevraagde onderscheidingen worden binnen twee maanden na het plaatsen van de bestelling geleverd.
  • Dit formulier kan in stappen worden ingevuld. Als u tijdelijk wilt stoppen, nog voor de bestelling compleet is, kunt u de ingevulde gegevens downloaden. Met dit gedownloade bestand kunt u de aanvraag later voortzetten.

Parochie

Functionaris

Leveradres

FactuuradresEen bestelling met kaars(en) worden niet bezorgd vanwege het risico op beschadiging en dient te worden opgehaald in Roermond.

In deze stap vult u de persoonsgegevens van de jubilaris in en maakt een keuze voor welke onder­scheiding die persoon in aanmerking komt. Is er slechts één jubilaris, dan kiest u voor "Opslaan, naar stap 5". Zijn er meerdere jubilarissen, dan kiest u voor "Opslaan en nieuwe jubilaris toevoegen". De gegevens worden opgeslagen en de velden geleegd; u kunt de volgende jubilaris opvoeren.

Wilt u een opgevoerde jubilaris verwijderen, of de opgevoerde gegevens bewerken? Kies dan voor de betreffende knop in onderstaand overzicht. Als bevestiging kiest u na het bewerken eveneens voor "Opslaan, naar stap 5" of "Opslaan en nieuwe jubilaris toevoegen".

Persoonsgegevens


Onderscheiding


Indien u van mening bent dat de jubilaris of degene die u wenst te onderscheiden in aanmerking komt voor een van deze beide eretekenen, dan dient u de bovenstaande persoonsgegevens, voorzien van een motivering waarom u van mening bent dat een dergelijke onderscheiding gepast is, in dit formulier in te vullen. Het oordeel komt toe aan het bestuur van de SGV Roermond, dan wel aan de Algemene Vergadering van de SGV Roermond.

Deze knop is niet beschikbaar tot alle verplichte velden zijn ingevuld. Zie de verschillende stappen voor het invullen van eventuele ontbrekende gegevens.

Download

Download de tot nu toe ingevulde gegevens om de aanvraag later af te ronden.


Upload

Selecteer een bestand dat u eerder vanuit dit formulier hebt gedownload en klik op Uploaden.

Overzicht